Forside / Nyheder

AP Ejendomme klar med visualiseringer og tidsplan for kontor- og erhvervsdomicilet Bryggen

AP Pensions datterselskab AP Ejendomme er klar til at opføre den første ejendom i byudviklingsprojektet Flodbyen i Randers, fremgår det af en pressemeddelelse fra pensionsselskabet. Der er tale om kontor- og ejendomsdomicilet Bryggen på i alt 3.650 kvadratmeter, som er tegnet af Arkitema og kommer til at bestå af kontorer og boliger i varierende etagehøjder. Den første lejer, som AP Ejendomme kan løfte sløret for, er Sydbank, som kommer til at rykke sin Randers-filial fra Kirkegade til Bryggen. Jesper Kirkelund Pauborg, der er direktør i projektselskabet Flodbyen Randers P/S og projektchef i AP Ejendomme, forventer, at lokalplanprocessen i Randers Kommune igangsættes inden sommeren 2024, og at byggeriet kan gå i gang inden for et års tid.

Læs mere på Ejendomswatch her.

Relaterede nyheder

Stor interesse for Flodbyen på MIPIM 2024

Mange nuværende og potentielle samarbejdspartnere har været i dialog med Flodbyens udsendte, hvor mulighederne for fremtidigt samarbejde om konkrete byggefelter er blevet drøftet.
Læs mere
Oversigtsbillede

AP Ejendomme køber central grund i Flodbyen

Endnu et grundsalg i Flodbyen Randers er nu på plads. AP Ejendomme har købt en ny grund centralt beliggende i Flodbyen Randers.
Læs mere

Aftale på plads: AP Ejendomme kan fortsætte arbejdet med køb af pakhus på Randers Havn

Byrådet i Randers Kommune har godkendt en aftale i forbindelse med planerne for pakhus på Randers Havn, som AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har indgået ...
Læs mere