Forside / Nyheder

Flodbyen og verdensmålene

Sol, verdensmålsfestival og Flodbyen gik hånd i hånd. Tak for besøget!

Den 29. april hyldede virksomheder og Randers Kommune i fællesskab FN’s Verdensmål. Flodbyen var også repræsenteret på Jens Otto Kraghs Plads, hvor temaet oplagt var fremtidens bæredygtige bydel og verdensmålenes rolle med udgangspunkt i udviklingsplanen.

En ny bydel rummer mange udviklingsmuligheder og berører derfor også mange verdensmål. Mellem smagsprøver og aprilsolens varme kunne interesserede borgere blive klogere på, hvordan bl.a. naturen og bylivet vil spille sammen i den nye bydel. Hvor kommer der caféliv, hvad kan man lave ved Gudenåen og hvordan kommer fællesskaberne til at trives på de nye områder, var nogle af de spørgsmål, der lagde op til dialogen.

”Det er altid rart at møde interessen for Flodbyen, og når vi snakker bæredygtighed og verdensmål i Randers Kommune, vil Flodbyen være en løftestang for hele byen. Derfor var vi også glade for at bakke op om festivalen og selvfølgelig også for de dialoger, vi havde i løbet af eftermiddagen, med interesserede besøgende i vores stand om Flodbyen” fortæller Malene Lauge Nielsen, programleder for Flodbyen, Randers Kommune.

Relaterede nyheder

Mød os på MIPIM

Flodbyen Randers er igen i 2023 repræsenteret på verdens største ejendomsmesse MIPIM.

Læs mere

Mærk vandet og de fremtidige muligheder i Flodbyen

Under Randers Festuge kan du komme helt ned i tempo og vandhøjde i kajkanten, når Randers Kommune byder ombord…

Læs mere
Klimabåndet og klimabroen

Finansieringen til forundersøgelser af Klimabroen er på plads

På mødet den 16. maj 2022 har Randers Byråd afsat og bevilget tre millioner kroner til en forundersøgelse af Klimabroens nordlige del…

Læs mere