Forside / Nyheder

Flodbyen var en del af Hendes Majestæt Dronningens sommertogt

H.M. Dronningens sommertogt bød d. 31. august på officielt besøg i Randers, hvor vi havde æren af præsentere Flodbyen og fremtidens bydel ved Gudenåen.

Sammen med adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, fortalte udviklingschef for Flodbyen Randers, Malene Lauge Nielsen, Hendes Majestæt Dronningen om visionerne for og realiseringen af det største byudviklingsprojekt i byens historie i festlige omgivelser i Tronholmparken.

Efterfølgende kunne borgere og tilhørere også blive klogere på Flodbyen, der opføres som blandede bykvarterer over de kommer årtier. Der kommer boliger til forskellige stadier i livet – om man er alene, et par eller en familie. De nye bebyggelser tilpasses de eksisterende områder med et særligt fokus på indpasningen i byens skala, historie og de særlige kvaliteter i områderne.

Dagen blev på fornemmeste vis afsluttet med reception på Kongeskibet Dannebrog, hvor der blev mulighed for at forklare yderligere om projektet og perspektiverne i Flodbyen Randers.

Relaterede nyheder

Visualisering Bryggen maj 2024

AP Ejendomme klar med visualiseringer og tidsplan for kontor- og erhvervsdomicilet Bryggen

AP Ejendomme præsenterer visualiseringer og tidsplan for realisering af Bryggen, hvor bl.a. Sydbank skal være lejer.
Læs mere

Stor interesse for Flodbyen på MIPIM 2024

Mange nuværende og potentielle samarbejdspartnere har været i dialog med Flodbyens udsendte, hvor mulighederne for fremtidigt samarbejde om konkrete byggefelter er blevet drøftet.
Læs mere
Oversigtsbillede

AP Ejendomme køber central grund i Flodbyen

Endnu et grundsalg i Flodbyen Randers er nu på plads. AP Ejendomme har købt en ny grund centralt beliggende i Flodbyen Randers.
Læs mere